Verlichting en elektronica

LED schijnwerpers spelen een onvervangbare rol bij de moderne verlichting. Afgezien van de gebruikelijke functie van het verlichten van de omgeving dienen ze ook steeds meer als een aantrekkelijk decoratie-element. Tegenwoordig worden deze krachtige led schijnwerpers gebruikt in magazijnen, theaters, stations, pleinen en woonomgevingen. Door het uitzonderlijk breed scala aan producten is het soms moeilijk om de meeste geschikte led schijnwerpers te vinden. 

Evenementen en sportwedstrijden 

Led spotlights voor sport- of andere evenementen leveren zo'n 4000 lumen puur daglicht. Ze zijn bijzonder geschikt omdat ze een grote hoeveelheid licht kunnen verspreiden over een straal van 120 graden. Deze led schijnwerpers hebben over het algemeen een stevige aluminium behuizing die vrij duur kan zijn. Maar elke cent heeft zijn waarde omwille van de geleverde kwaliteit van het licht en de duurzaamheid van de lampen. Klanten kunnen tot 50.000 uur maximale verlichting verwachten van deze lampen.

Licht in de stad

Er zijn momenteel led schijnwerpers die een heel stadsgebied kunnen overspoelen met licht dat u zou vergeten dat het avond is. Ze leveren een rijke en ongeëvenaarde verlichting. Een avondwandeling in de stad wordt veel aantrekkelijk wanneer u kunt genieten van de verlichte bomen, gebouwen, muurtekeningen, enzovoort. 

Energie-efficiënt 

Led schijnwerpers zijn bijzonder energie-efficiënt. Een led schijnwerper van 50 Watt heeft voor een optimale verlichting maar 60% van de energie nodig die moet gebruikt worden om hetzelfde effect te hebben met de oude halogeenlampen. Dit betekent een enorme besparing op de energierekening terwijl u toch kunt genieten van super heldere verlichting die aan uw behoeften voldoet.

Weerbestendig

Led schijnwerpers voor buiten moeten weerbestendig en waterdicht zijn. Water is de grootste vijand van buitenverlichting. De meest fabrikanten hebben er trouwens voor gezorgd dat de armaturen niet alleen waterdicht maar ook schokbestendig zijn. Ze zijn meestal bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden.

Nog milieuvriendelijker

Voor mensen die op zoek zijn naar milieuvriendelijk led schijnwerpers zijn er ondertussen led schijnwerpers op de markt die werken op zon-energie. De lampen kunnen tot meer dan 200 lumen produceren waardoor ze ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar duurzaamheid. Met deze lampen kunt u nog meer besparen op de elektriciteitsrekening. Het bespaarde bedrag kunt u spenderen aan een afstandsbediening of automatisatie die ervoor zorgt dat de lampen automatisch aangaan bij de eerste schemering en zichzelf uitschakelen wanneer het ochtend wordt.

Kleurrijk en levendig

Sommige led schijnwerpers hebben specifieke kenmerken die geschikt zijn bij entertainment of om een bepaalde stemming te creëren. Ze zijn beschikbaar met de vier hoofdkleuren, wit, blauw, groen en rood. Deze kleuren kunnen dan verdeeld worden in 16 verschillende tinten en zorgen voor een heldere en meer esthetische verlichting.


Delen